Selamat tahun 2013 =)

For now, I am a proud mother with 2 kids. the big one already 8 years old and the second one, still baby. a boy and he has the brightest smile in the world(hoho)

Kegiatanku tak banyak yang berubah, hanya sekarang sedang senang senangnya ngurus adek, nggak mau kehilangan moment moment saat dia membesar….. btw here are their pic=)

Image

si kakak sudah kelas 3 sekarang. Sudah mulai dipusingkan dengan pelajaran pelajaran yang…aku aja juga pusing ngelihatnya, can you imagine, her subject right now is what I’ve learn while I was in middle school..holoohhh…mulai genit genit, senang dandan dan mulai menunjukkan ke-aku-annya…harus pinter pinter bikin dealing sama kakak*sabarrr….*

Adik…dia sedang lucu lucunya. Mulai senang meniru dan mengamati. Typikal aku sekali heheh, mungkin karena adek lahir di tanggal dan bulan yang sama dengan aku, kelihatannya adik ini mempunyai sifat yang sama dengan aku. penggembira dan senang happy ahaha…

well, that’s it for now…i’ll write about what happening in my life sooooonnnnnnnnnnnnn……

Aside | Posted on by | Leave a comment

ngidam donat kentang part 1

Di kehamilan saya yang ke 34 minggu ini, saya ngidam donat kentang. Yup..donat memang salah satu makanan favorit saya. Saya sangat suka menikmatinya, apalagi bila di selingi minuman coklat dingin..mak nyuss tenan!!!

Karena sedang ngidam (walaupun saya sudah hamil tua gini) makanya saya bela belain nyari di sekitar area Bintaro tempat tinggal saya. Sayapun hunting ke Giant..eh ndilalah nggak ada(atau udah tutup???), saya pergi ke depan carefour..nggak ada juga =(, alhasil sampai sekarang saya belum berhasil merasakan kembali mak nyusnya donat kentang tersebut.

Dikarenakan kegagalan mencari itu kudapan kesana kemari, saya berencana akan mencoba membuatnya sabtu ini. Mumpung saya libur, anak sayapun bisa membantu (atau bermain main haha)..yang pasti saya mau mencoba kesuksesan saya kembali semasa SMP membuat donat kentang ini (waktu itu pelajaran tata boga dan kami berkelompok membuat donat kentang, dan berhasil hehe)..Jadi tunggu hasilnya ya sodara sodara…nanti saya akan posting dengan gambar gambarnya hehe(kalau berhasil tentu saja)…=P

Posted in Uncategorized | Leave a comment

home sweet home

Yup, beginilah akhirnya….mulai menapaki blog baru, rumah baru. Ngutik sana sini dan akhirnya menemukan template yang paling pas buat rumah baru ini. Senang rasanya=), mataku terasa dihibur dengan hadirnya bunga warna putih yang sedang mekar dengan indahnya^^

Sebenarnya saya agak sedih meninggalkan blog lama saya di meilinpruwita.blogsome.com, akan tetapi apa daya(duhhh lebay banget dah) secara karena saya salah ngutak ngatik blog itu akhirnya penampilannya jadi semrawut. Padahal blog itu telah dengan lama menemani saya, tempat mencurahkan isi hati saya(halah lagilagi lebay). Pokoknya, thank you blogsome. com buat segala hal. Semoga dirumah baru ini saya lebih krasan dan lebih semangat dalam mendayungi kehidupan saya…sesuai dengan tema blog ini, GIRASKU ING PANGURIPAN ^^

*I took this pic from google*

Posted in Uncategorized | Leave a comment

wisata kota tua

Well, this time I will write about one of my trip. Here in Jakarta, we have soo many shore excursion. There are Taman mini Indonesia Indah – you can find small Indonesia here. Taman Impian Jaya Ancol – It’s Disney in Indonesia “). Kawasan Blok M – you can buy various good item with good prices. And Taman kota or Taman wisata Fatahillah at west area in Jakarta. It used to be a Dutch central government.

This time we went to kota tua. We can get there with Bus way. But before that we have to reach Blok M. From there we have to get in Bus way, Sudirman / Tamrin. After that, just sit inside that bus until the end bus stop.

But at that time I got there with train.Economy train “).  Economy it’s mean cheap =)

After we arrived there, we took picture*of course*, eating food, walking around until we got exhausted. But fun, yeah we got fun. Well, It was quite different with window shopping at Mall.
We can find traditional Indonesian food there too. Soto Tangkar, Ketoprak, Bakso, of course with cheap price as well.

Because this place  have beautiful view, it often use to be a photographer location. We met with tourist from Japan, Australia and Dutch *but I forgot took their picture..hiks*

So that was a cheap holiday, but not a cheap fun..haha

Here some of the picture =)

IMG0123A

IMG0140A

IMG0097A

Posted in family, happy | 4 Comments

smart man

If I am single, I’ll be drown to him.

First time I saw him in his white shirt and his dark blue tie. I already felt sympathy when he introduced himself to me. ‘My name is bla bla bla, and I am bla bla bla…., I am here for bla bla bla.

All that day he observed me, yup his job yesterday was to assess me about my job here, about my professionalism in handling kids and how I treated them . But I don’t care, I just felt that he was too good to be left*hahaha*

But I didn’t feel nervous or scared with him. He was so calm, mature and really friendly (His not handsome at all, but he has something inside). We spending all our time to talk about many thing happened in my job. About my dream to continue my study, about my worried and many cases which happened here. He was so smart, He teaches me many thing. I just didn’t feel that he was the person who assess me and gave my boss result about my job(me) or etc, I just felt that he was a good friend, a good listener, sent by heaven =)

And his name is VLR =)

Posted in crazy | Leave a comment

Husbands and Wives

Husbands and Wives

are not like sunny days

or like rainy days

but like calm cloudy days

then we have to

at least treasure that calmness

so we can be happy with our life

^^

Posted in family | Leave a comment

getting old

What will you do when you realize that you are not young anymore???

Just it was about 10 minutes ago, my friend found white hair in my hair. I was shock*not in dramatic action of course^^* but it was really ‘attack’ my mindset about ageless.

Yes, Maybe just like  many woman whose scare facing her senescent, I tried hard to keep my youngness^^. With drink a lot of fresh water( 8-10 glass a day), eating fresh fruit, yoga, refreshing, and from sexual life I do it routine 3 times a week. But why my white hair still come up??? Just 4 month before I turn to 30…

Maybe I should be prepare from now that I ‘ll find more white hair on it, so will no more panic attack^^

Ahhh…so glad to be getting old hah???

Posted in Uncategorized | Leave a comment